Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2015 20:24 - Graviola / Гравиола - противораково чудо
Автор: anticancer Категория: Рецепти   
Прочетен: 4146 Коментари: 0 Гласове:
0



Екстракт от екзотичното растение гравиола мори раковите клетки по-ефикасно от всички познати медикаменти

Екстракт от екзотичното растение гравиола се счита за най-мощното средство за лечение на рак в момента. Спред изследвания той е хиляди пъти по-сирен от всички познати медицински терапии и лекарствени препарати.
Първото проучване на семената на растението гравиола е още в далечната 1996 година, когато става ясно, че растението крие удивителни качества, които имат силата да предпазват и да унищожават раковите клетки. Най-добри резултати екстракт от гравиола въздейства при рак на дебелото черво, на гърдата, на панкреаса и на простатата.

image

Екстракт от екзотичния плод гравиола мори раковите клетки по-ефикасно от всички познати медикаменти

През 2002 година е направено друго проучване, което е показало противоракова активност и при рак на черния дроб.
Екстракт от плода на гравиола потиска изражението на гените, които причиняват рак, като по този начин действа като щит срещу опасната болест.
Гравиола всъщност е дърво, което расте в Южна и Централна Америка и се е ползвало от хилядолетие от местните жители с лечебна цел. Плодовете, листата, кората и корените са се ползвали като успокоителни, а така също за лечение на черния дроб, при астма, сърдечни проблеми, артрит и за премахване на паразити.
И до днес местното население пие чай от гравиола при проблеми с черния дроб, а масло от семената на гравиола се втриват в кожата при артрит. Освен противораково действие целебната гравиола има способността да понижава кръвното.
Все пак е добре преди да ползвате екстракт от гравиола, да уведомите за това вашия лекуващ лекар, тъй като са известни и някои странични ефекти. Така например има изследвания, които показват, че гравиола действа невротоксично и при неправилна употреба и предозиране може да предизвика заболявания от рода на Паркинсон.
Семената и корените на гравиола съдържат алкалоиди с невротоксичен ефект, затова се препоръчва да се използват листата на растението.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: anticancer
Категория: Рецепти
Прочетен: 259344
Постинги: 28
Коментари: 0
Гласове: 27
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031