Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2013 15:08 - Цялостното решение за рака
Автор: anticancer Категория: Рецепти   
Прочетен: 10214 Коментари: 0 Гласове:
0



Цялостното решение за рака - Ново разбиране за причините и лечението на рака

Причината и лечението на рака е в основата си неизвестна, не само в конвенционалната медицина, но и в натуралната медицина. За десетилетията, в които работя като натуролог терапевт и автор на здравни статии, аз непрекъснато се опитвам да подобря разбирането си за това, какво наистина се случва и съм убеден, че съответните части на пъзела са попаднали на мястото си. Тук искам да споделя своите мисли и резултати с надеждата, че терапевти и хора с онкологични заболявания ще поискат да ги опитат.

Блокирано производство на енергия

Конвенционалното представяне е, че рака се поражда в ядрото на клетката, поради случайни мутации или увреждане на генетичния материал от радиация или токсични химикали. Този ортодоксален модел гледа на развитието на тумора като на чисто локално събитие в иначе здравото тяло. Затова целта е да хванем тумора възможно най-рано, да го премахнем или унищожим и всичко трябва да бъде наред.

Но, реалността е различна. Безпристрастни изследвания показват, че няма никакво реално различие в традиционно лекуваните и нелекуваните случаи (1). Подозирам, че честната статистика ще покаже, че химиотерапия дори съкращава живота. Защо тогава някои пациенти оцеляват при конвенционалното лечение?

Отговорът е, че някои тумори имат тенденция да се разпространяват, а други остават безопасни, независимо дали са обработвани или не. В момента фокуса е върху откриване на много малки тумори, повечето от които никога няма да се превърнат в рак и метастазни форми, но в статистиката те се считат за излекувани ракови образувания. Когато ракът се разпространи, като цяло няма конвенционално лечение, което наистина работи. Признавайки това, статистиките често се изразяват с петгодишна норма за оцеляване. Всичко това показва, че медицинският модел за рака е непълен или грешен.

Немският изследовател на рака д-р Пол Сийгър (Paul Gerhard Seeger) (2) показва още през 1938 г., че повечето случаи на рак започват в цитоплазмата, подобна на желе външна част на клетката, и особено в произвеждащата енергия митохондрия. Тук хранителните фрагменти обикновено се окисляват в поредица от ензимни стъпки, наречена "дихателна верига". Сийгър показва, че в раковите клетки тази дихателна верига е повече или по-малко блокирана, особено в участъците на важните ензими- цитохром оксидаза. Без него клетките могат да произвеждат енергия само анаеробно подобно на гъбичната клетка. Това е много неефективно и в резултат на свръхпроизводството на млечна киселина, клетките и цялото тяло стават свръх киселинни.

Сийгър и други изследователи установяват, че раковите клетки използват само между 5 и 50% от кислорода на нормалните клетки. Освен това, силата на раковите клетки е пряко пропорционална на тяхната загуба на използвания кислород и с това на степента на блокиране на дихателната верига. През 1957 г. Сийгър успешно трансформира нормални клетки в ракови в рамките на няколко дни с въвеждане на химически вещества, които блокират дихателната верига.

По-нататък експерименти показват, че раковите клетки с ниска сила на действие могат лесно да бъдат победени от имунната система, но тези с висока сила надделяват и продължават да се разпространяват.
След това, Сийгър прави своето най-важно откритие: хиляди експерименти показват, че определени хранителни вещества, главно от растителното кралство, могат да възстановят клетъчното дишане в раковите клетки с ниска сила и по този начин да ги преобразуват отново в нормални клетки.

Откритието на Сийгър, че рака се поражда в цитоплазмата, а не в ядрото на клетката, е потвърдено и от други изследователи. Между 1975 и 1977 г. те повторили експеримента 93 пъти, като заменяли ядрото на оплодено яйце на мишка с ядро на ракова клетка.  Във всеки един случай яйцето се превръщало в една здрава, без рак мишка и дори поколението и оставало без рак. Подобни резултати са постигнати и с яйца жаба (2).

Терапията на Будвиг

Д-р Йохана Будвиг (Dr Johanna Budwig)(3), немски учен биохимик и изследовател на мазнините, потвърждава работата на Сийгър на практическо ниво. През 1950 тя разработва прост хартиен хроматографски тест, който показва блокираната дихателна верига на раковоболните пациенти, като слабо жълто-зелено петно.

Използвайки обилни количества висококачествено ленено семе или ленено масло и серо-амино киселините цистеин и метионин, жълто-зеленото петно изчезвало, дихателната верига се възстановявала, туморите често изчезвали и пациенти с рак се възстановявали. Основната храна, осигуряваща серните аминокиселини, била ниско-мазния кварк, традиционна форма на домашно сирене, приготвено от ферментирало сурово мляко, като тя уточнява, че всички храни трябва да бъдат "толкова естествени, колкото е възможно".

В крайните етапи на окислителното енергийно производство на електрони, получени от храната, създадени за преминаване по моста, състоящ се от основна мастна киселина (EFA) и цистеин съдържаща молекула те образуват въглероден двуокис и вода. Този мост започва да се блокира в цитохром оксидазния етап от метаболизма и микробните отпадъци и токсини. С това клетката се връща към гъбичен тип за производство на енергия, което е предпоставка за растежа на тумора. Възстановяването на този блокиран мост с чиста цистеин-ЕСА замяна, позволява на електроните отново да се движат свободно и клетката да се върне към нормално състояние.

Видът на метаболитните остатъци установени от Будвиг, блокиращи дихателните вериги, са предимно небиологични мазнини, съдържащи транс-мастни киселини, такива като предлаганите в търговската мрежа полинаситени масла, химически втвърдени мазнини като маргарин и майонеза, наситени мазнини от зърно-хранени животни и в допълнение синтетични антиоксиданти (антиоксиданти, които не се срещат естествено в човешкия организъм)- консерванти, които се добавят в преработените храни, за да се предотврати гранивостта.

За ефективна замяна на тези дефектни части е важно да се осигурят и двете съставки, серни аминокиселини и EFA"s мазнини в относително високи количества в храната, без да се допускат други мастни киселини, ще е от полза и допълнително лецитин. Метионинът е друга сярна аминокиселина, която също е полезна в храните, тъй като може да се превърне в цистеин вътре в тялото, но тя не е подходяща за допълване във високи дози.

Будвиг пише, че добри резултати, като например повишена енергия, често могат да бъдат наблюдавани в рамките на дни или седмици, докато туморите могат да започнат да се свиват след няколко месеца. Освен това, също и глисто-подобните микроби (Canceroben), които тя наблюдавала в червените кръвни клетки и кръвни серуми, постепенно изчезвали.

Но с Будвиг терапията също има проблеми, които ме караха да се сдържам в миналото. Будвиг диетата е много богата на млечни продукти, които водят до храносмилателни проблеми или алергични реакции при много хора. Също така ние знаем, че млякото съдържа фактор на растежа IGF-1, който изглежда подпомага туморния растеж, особено при хормон-чувствителни тумори.

Освен това, аз също, както Будвиг гледам на суровите или ненагрявани млечни продукти, като на здравословни, но продажбата на такива млечни продукти е незаконна в много страни като Австралия и по-голямата част от САЩ. Будвиг навярно има 90% успеваемост със своята терапия, заради използването на високо количество ферментирали и сурови биологични продукти и като цяло, работейки с пациенти, които традиционно използват диета, богата на млечни продукти. Аз не знам дали диетата сега би имала успех при използване на търговска небиологична пастьоризирана извара, но съм сигурен, че резултатите ще бъдат много по-ниски от на Будвиг.

Наличието на IGF-1 очевидно не е повлияло на Будвиг резултатите. Това означава, че когато условията за растеж на тумора са отстранени IGF-1 вече не е проблем. Помага също и че IGF-1 и лактозата остават главно в суроватката и по този начин могат да бъдат отделени. Будвиг изглежда не обръща много внимание на факта, че не само кварк, но също така и други хранителни елементи се препоръчват в диетата, такива като мътеница, прясно сурово мляко, ферментирало кисело зеле и накиснато зърно, които предоставят изобилие от полезни бактерии за хигиенизиране на червата. Аз оценявам това като съществена част от нейната терапия.

Въпреки наличието на много ярки свидетелства, една лична история очертава сериозен проблем с Будвиг протокола. В САЩ пациент с рак на простатата имал лична консултация с д-р Будвиг през 2000 г. (тя почина през 2003 г. на възраст 95). Всичко е добре, докато той не получава сърдечен пристъп шест години по-късно. Това не би трябвало да се случи по програмата на Будвиг, която този пациент все още се опитвал да следва, макар и с американска извара, а не немски кварк (4).

Вярвам, че някои пропуски на Будвиг подхода допринасят за това. Макар че това е плюс при лечението на рака, защото Будвиг диетата е с ниско ниво на про-възпалителния фосфор, твърде високо на калций, но ниско на магнезий. Това е проблематично при много състояния и особено с артериосклерозата. Също така принос за това може да са били калцираните нанобактерии, защото Будвиг не е разполагала с антимикробна терапия (5).

Освен това Будвиг не препоръчва използването на витамин Е, като защита на мазнините EFA"s от окислението. Следователно индивидите като цяло имат високо ниво на необезопасени мазнини EFA"s в кръвта. Ако тогава те са били изложени на оксидиращи влияния, като например автомобилни газове, активно или пасивно пушене, а най-вече на хлорирана течаща вода, то това би могло да предизвика много вътрешно авто-окисление. Хлорирането на питейна вода е доказано, че силно повишава риска от атеросклероза и сърдечни атаки (6).

За да се противостои на тези ефекти, аз бих избягвал използването на мляко, мътеница и суроватка като допълнения към кварка, тъй като всички те са с високо ниво на калций; вместо това препоръчвам високо ниво на допълнителен магнезий. Освен това, аз също ще вмъкна натурален витамин Е (масло) в наскоро предлаганите шишенца с ленено масло. Противно на някои опасения, натуралния витамин Е не се намесва в дихателната верига.

Будвиг, също отчита доста тревожната особеност на нейната терапия. Тя предупреждава, че дори, след като туморите и метастазите са изчезнали, ако някой започне отново обичайното си хранене с готвено месо, ресторантски храни или други храни с консерванти и синтетични антиоксиданти, има опасност раковите микроби (Canceroben) внезапно да се увеличат и разпространят. Тези пациенти, тогава могат да умрат в рамките на седмица и никакви количества цистеин и ленено масло няма да им помогнат повече. След около 5 години е по-малко опасно постепенно да се въвеждат по-малко здравословни храни.

Това ни отвежда към ролята на раковите на микроби, което аз смятам за една от липсващите части в Будвиг терапията. Будвиг не оценява раковите микроби като важни в каузата и лечението на рака, но аз го правя.

Раковите микроби

От време на време откривах препратки, заявяващи, че раковите тумори могат да бъдат разтворени чрез вливане на кръв от млади и здрави индивиди, но не с кръв от по-възрастни хора или от някой с онкологично заболяване (7). Това показва, че рака има връзка с жизнеността и имунната система.

Много независими изследователи докладват за разпространението на някои плеоморфни (формо-променящи се) микроби в кръвта и туморите на всички пациенти с рак (8). Един от първите е немския професор по микробиология Guenther Enderlein, който описва през 1925 година различните етапи на микроб, които обикновено е представен като малки колоидни протеинови единици. В различни дегенеративни заболявания, особено рак, тези протеинови единици се превръщат в коки и в по-високи бактериални форми, и накрая в гъби.

Преди него, през деветнадесети век, френският професор Antoine Bechamp вече е бил описал подобни микроби и ги нарекъл микрозими. През 1890 шотландският патолог Уилям Ръсел също открива раков микроб и в тази му форма и днес все още е известен като Ръсел частици в тумори (Russell bodies).

Независимо един от друг, без да знаят за работата на другите, няколко изследователи - Royal Rife, Wilhelm Reich, Virginia Livingston-Wheeler, Alan Cantwell и Gaston Naessens - описват същото явление. Общоприето е обаче, има догма, която гласи, че микробите винаги имат същата форма и не могат да се променят от вируси в бактерии и гъби. Това е така, защото микробиолозите често наблюдават мъртви микроби в мъртва тъкан, или живи за кратък период от време, вместо живи микроби в живи тъкани на високо увеличение за дълги периоди.

Така или иначе, този микроб обикновено се нарича раков микроб и допринася за голяма част от вредите, приписвани на злокачествените тумори. Той силно отслабва имунната система и я прави неспособна за борба с раковите клетки. Токсините, освободени от напредналите форми на този микроб, причиняват неприятна миризма, както при крайна форма на рак и предизвикат смърт на експерименталните животни, както при крайните фази на рак. Ако се инжектира в животни, този микроб и токсините му причиняват рак.

Някои от тези изследователи открили начини да унищожат или контролират раковия микроб, което често довежда до излекуване или ремисия на болестта. Раковият микроб обикновено започва да се разпространява при спад на здравето и жизнеността. Оказва се, че произхожда от отпадните продукти на заразените телесни клетки. Колкото по-болно е тялото, толкова повече той се развива от микоплазмен стадий в бактериални и гъбични форми.

Чрез отслабването на имунната система и метаболизма, се подготвя почвата за развитието на рак. Токсините, освободени от раковия микроб може също да се намесват пряко с дихателната верига. Два фактора, които значително допринасят за развитието раковия микроб са мъртвите зъби и обрастването на червата с вредни микроби. Мъртвите зъби са станали главен проблем, поради лечението на каналите на корените. Мъртвите корени и обграждащата ги челюстна кост, често стават концентрирани огнища за размножаване на вредни анаеробни микроби, освобождаващи постоянен поток от токсини в кръвообращението (9).

Обрастването на стомашно-чревния тракт с вредни микроби има същия пагубен ефект даже в още по-голям мащаб и е главната причина за разрушаването на имунната система, което често води до автоимунни заболявания и проблеми, свързани с Кандида (10).

Ето защо, в допълнение към възстановяването на дихателната верига, трябва да се елиминира по-голямата част от микробите, които отравят нашия организъм и отслабват имунната ни система. Започваме да правим това чрез премахване на основните източници на микробните паразитози, от тяхната основна база, с хигиенизиране на стомашно-чревния тракт и достатъчно пречистване с помощта на антимикробни средства, премахване на всички мъртви зъби.

Изчистването на стомашно-чревния тракт включва убиването на вредни бактерии и гъбички с доза подходящ микробицид и преди поглъщането на всякакви въглехидрати, използване на висока доза пробиотици, за предпочитане са самостоятелно приготвени ферментирали лактобактерии, както е във ферментиралата извара (кварк), кисело мляко, кефир или ферментиралото кисело зеле.

Антимикробното лечение изисква силни средства и е необходимо да бъде проведено в продължение на най-малко няколко седмици. Моите фаворити са високи дози йод, като разтвор на Лугол или Йодорал за около 3 седмици, последвано от по-нататъшен период на окислен натриев хлорит, известен като MMS (11). Също така, подходящи са много високи дози от пелин и екстракт от мравчено дърво (pau d’arco) или маслинови листа, всички те са силни фунгициди. Освен това, могат да се използват и така наречените електронен запер и магнитен пулсар, както и разнообразие от други антимикробни средства.

Освен това, може да се наложи да бъде подобрена имунната система със специфични хранителни вещества, особено селен, цинк, магнезий, йод и витамин D (слънчева светлина). Много други храни ще бъдат полезни, особено плодовете, даващи пурпурен сок.

Докато някои пациенти с рак твърдят, че са били излекувани с антимикробни средства, като основна терапия, други нямат този късмет. Това е, което създава объркване, когато търсиш информация за причината и лечението на рака, почти всеки метод може да претендира за някакви успехи и да има известни неуспехи. Независимо от това, съчетаването на антимикробната терапия с регенериране на оксидативния енергиен метаболизъм, трябва да се оценява много високо в преодоляването на биохимичните причини за рака.

Пречистване

В допълнение към проблемите, предизвикани от микробните токсини, има също вреди и от излагането на токсични и небиологични химикали в храната и околната среда. Това значително отслабва имунната система и Будвиг, както и Сийгър са показали, че те също са основна причина за блокирането на дихателната верига. Натуралните терапевти са добре запознати с този аспект и основно всички натурални терапии за рака, наблягат върху пречистване и избягване или намаляване употребата на замърсени и преработени храни.

Повечето от успешните по-стари методи, като например Герсон Терапията (12), Гроздовото Лечение (13) или Бройс Лечението (14), разчитат почти изцяло на пречистване и чист живот, а също използване на сурови храни и хранителни вещества с добър ефект за преодоляване на рака. Гроздовото Лечение и Бройс Лечението са полугладуване и са най-подходящи методи за ранните стадии на рака, когато болните все още имат добро ниво на тегло и жизненост.

Макар че вече не се препоръчва като самостоятелно лечение, очистването е все още важно, като трета опора на рационалното лечение на рака, което също включва антимикробна терапия и регенериране на оксидативния енергиен метаболизъм. Такива методи на чистене в естествени места за живеене са много ценни, заради наличието на биологични, непреработени, сурови храни и висока жизненост.

Въпреки подигравките на конвенционалната медицина, наскорошно изследване показва, че три малки парченца сурови кръстоцветни зеленчуци на месец, като броколи и зеле, намаляват риска от развитие на рак на пикочния мехур с 40%. Но ако те са били сготвени, този ефект на анти-рак се губи (15). Също така друг крайъгълен камък на пречистването наскоро бе потвърден от медицинско изследване: било доказано, че премахването на протеиновите остатъци или увредени протеини от клетките запазва органите млади и здрави(16). Разбира се, търсенето сега е насочено за патентоване на лекарство, което да прави това.

Какви са причините за туморите?

Налице е все още нерешения въпрос за това, какво всъщност води до развитието на тумор и каква е разликата между доброкачествения и злокачествения тумор? Всички тези фактори, споменати досега, могат да бъдат важни елементи за рака, но те се прилагат също така и при автоимунни заболявания като ревматоиден артрит, множествена склероза и синдрома на хроничната умора. Раковият микроб присъства във всички тях и Будвиг изрично споменава, диабетици и други пациенти, имащи същото блокиране на оксидативното клетъчно производство на енергия, както пациентите с рак, и които също се възстановяват, когато това се поправи.

Трябва да има допълнителен фактор при работа с рака, в сравнение с автоимунните заболявания, фактор, който фокусира деструктивното влияние върху определена част на тялото. Като цяло всички хронични дегенеративни заболявания са свързани с широко разпространено хронично възпаление. Това е неуспешен опит на имунната система да елиминира инфекциозните агенти на болестите, раковия микроб или болни клетки в тялото.

Ако агента, причиняващ заболяването, се проявява в много ограничена част на тялото, то тогава ще има възпалителен имунен отговор само в тази малка област. Това може да стане, ако група от клетки станат анормални, заради натрупване на токсични химикали, което причинява локално запушване на дихателната верига и възможно проникване на микоплазма. Ако имунната система не успее да елиминира тази заплаха, тогава следва хронично възпаление с унищожаване на телесни клетки като резултат. Това постепенно води до фиброза с твърда влакнеста стена около бойното поле и ние имаме тумор.

Ако имунната система е силна, пораженията на дихателната верига са локализирани, няма системен проблем с раковия микроб и всички токсини са безопасно изхвърлени, тогава възпалението около тумора ще отзвучи и имаме доброкачествен тумор или пасивен. Все пак, ако тези фактори са по-сериозни, тогава туморните клетки са със силно намалена жизненост, делят се неправилно и ако там има добро кръвоснабдяване, тумора продължава да нараства. Раковите микроби вътре в тумора стават агресивни и подпомагани от високата киселинност и хроничното възпаление на организма, помагат на раковите клетки да нападнат околните тъкани.

Ако освен това раковите и други микроби са активни в целия организъм и има широко разпространено увреждане на клетъчното дишане, тогава раковите клетки започват да се отделят от тумора, намират си подходяща основа, за да се прикрепят и растат в други части на тялото, и тогава имаме метастази. Накрая, гъбичните форми на раковия микроб превземат и отравят цялото тяло. Това е изтощение, като краен стадий на рака.

Локализация на тумора

Какво кара тумора да расте в определено място, например в лявата гърда, а не в дясната? Това е объркващ въпрос, защото може да има различни фактори, водещи до един и същ резултат. Основната причина за тумора е локална токсичност и увреждане на енергийното производство, което води до загуба на жизненост и делене на анормални клетки.

Експериментално тумори могат да бъдат причинени в определено място чрез инжектиране на подходящ токсин в тъканите като концентрирана форма на раков микроб или химикали, които блокират дихателната верига. Друга възможност е лъчение, често облъчване в същото място, от мобилен (клетъчен) телефон или постоянно спане в една и съща позиция над излъчващи земния лъчения от подземен поток или от радиационно лечение на съществуващ тумор.

Натуралните терапевти, работещи с електро-акупунктурна диагноза са разработили графика, която показва енергийните връзки между конкретен зъб и конкретни органи или части на тялото от една и съща страна на тялото (17). Ако зъб е мъртъв, както при лечение на корена, тогава енергийно тази връзка става несъгласувана и органа е стресиран. В комбинация с обща наличност на ракови микроби и повредено производство на енергия, този орган може да развие тумор.

Друга причина може да бъде дефицит на хранителни вещества, който е необходим в по-високи количества за определено място, като например цинк за простата, йод за щитовидната жлеза и манган за Тимуса. В комбинация с други влошаващи фактори, такива дефицити могат да доведат до тумори на тези жлези.

С рака на гърдата е показано, че обичайното носене на стегнат сутиен значително увеличава риска (18). Това е разбираемо от принципа на натрупване на отломки, там където речния поток се забавя. По подобен начин ще има депозит от токсични химикали в мастната тъкан на гърдата, щом лимфната циркулация в тази област е потисната. Друг въпрос е, защо едната гърда е засегната, а другата не? Отговорът може да се намери на емоционално ниво.

Емоции и рак

Д-р Будвиг също свързва емоционалните проблеми с нейните пациенти. Тя пише, че не може да помогне на никого с упорити емоционални проблеми. Аз съм убеден, че нейният успех е също силно свързан с положителните очаквания на пациентите, когато са консултирани от такъв известен терапевт.

Друг германец д-р Ryke Geerd Hamer свързва различните форми и места на рак и тумори с конкретни видове емоционален шок. Съответно, шоков конфликт относно дете, дом или майка ще се отрази на лявата гърда, докато шоков конфликт, свързан с партньора или други хора ще се отрази на дясната гърда (19).

Д-р Hamer  вярва, че повечето метастази или вторични тумори се причиняват от страх, че имаш рак или страх от смъртта, в следствие на поставена диагноза рак или отрицателна прогноза за пациента. Решението е да търсите всеки емоционален шок, който може да е стартирал рака и да го неутрализирате с положителни емоционални промени.

Силното влияние на страха също може да бъде видяно в наблюдения от последния медицински ясновидец и теософист Geoffrey Hodson. Той описва жена, която преди това е имала операция от рак на гърдата върху едната, сега тя се страхува да не развие рак и в другата гърда. Страхът създава гъста сива зона в аурата над тази гърда с увеличаваща се болка и туморен растеж, затова е била препоръчана операция. С изчистването на аурата и замяната на страха с положителни емоции, сивата зона постепенно се разрежда, което след това позволява на тумора и болката също да изчезнат. Hodson отбелязва, че ако операцията е била извършена, ракът най-вероятно е щял да се върне (20).

Ductal carcinoma in situ (DCIS) обикновено е безобидна калцификация в гърдите, която понякога може да се развие в агресивен тумор. Предпочитаното медицинско лечение е мастектомия. Въпреки това 1% от жените получават локално повторение на злокачественото заболяване и още 1% далечни метастази, след мастектомия.

Изследователски доклад констатира, че жените с DCIS са много по-страхливи от злокачествени повторения, отколкото е нужно (21). Изисква се доста високо ниво на страх, за да може безвредната калцификация да се превърне в рак след мастектомия, тези жени трябва да са имали много голям страх, за да се съгласят да им отрежат едната гърда.

С това имаме още един важен аспект на цялостното лечение на рака: преодоляване на липсата на жизненост в засегнатия орган, поради страх. Това може да стане чрез опресняване паметта за радостта или любовта или чрез представа за ситуация, която ще предизвика такива чувства и после пренасяне на това усещане към засегнатия орган. Практикувайте това фокусиране ежедневно като управляеми образи в състояние на релаксация и медитация.

Рационална Програма за рака

Рационалната Програма за рака ще включва следните аспекти:
Имунотерапия - силна антимикробна терапия и поддръжка на имунната система
Възстановяване на оксидативния енергиен метаболизъм съгласно принципа на Будвиг
Пречистване и използването на храна и вода, незамърсена и естествена, колкото е възможно
Ежедневно управляеми образи да къпят засегнатия орган в положителни чувства
Опитайте се да намерите и неутрализирате всеки емоционален шок
Поправете всички други условия, които може да са допринесли за развитието на рака

Поддържащи средства и терапии

Понякога е възможно директно туморно разрушаване, както е с Cansema/cancer мехлема (22) или натриев бикарбонат (23), но не трябва да бъде правено в изолация, а по-скоро като част от една цялостна програма, която включва имунотерапия, метаболично и емоционално подобряване, а също и пречистване. За програмата за изпълнение на тези стъпки, вижте моя сайт (24). Въпреки това, съществуват различни начини за изпълнение на това и във времето можем да стигнем до консенсус относно най-добрата комбинация от средства и лечение за различни състояния.

Из НаноКом: http://nanocom-bg.com/test/index.php
nanocom-bg.com/test/index.php



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: anticancer
Категория: Рецепти
Прочетен: 259320
Постинги: 28
Коментари: 0
Гласове: 27
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031