Постинг
25.01.2013 21:48 -
АнтиРакова Диета
АнтиРакова Диета
Дядо спазваше педантично своя антиракова диета.
На първо място не пиеше алкохол. Позволяваше си само малка чашка червено вино, но не пиеше всеки ден.
Не пиеше нищо газирано и др. напитки с консерванти.
На второ место беше изхвърлил захарта и захарните изделия. Позволяваше си само малко мед и пчелен прашец.
На трето место избягваше тестените изделия и богатите на въглехидрати храни.
Избягваше готови месни продукти. Не ядеше мазно.
Ядеше предимно сурови зеленчуци и плодове. За зимата си ги сушеше или ги замразяваше.
Твърдите зеленчуци (картофи, патладжан, тиквички и др.) вареше на пара.
Варивата (боб, грах, леща, грачка, ориз) приготвяше с добавяне на малко сода бикарбонат.
Ядеше само домашно месо (заешко, телешко, агнешко, пилешко и нетлъсто свинско).
Месото вареше на пара или го печеше в тава.престояло с марина.
Ядеше много лютиви подправки (чесън, лют червен пипер, черен пипер, хрян, куркума, риган, мащерка и др.)
Винаги ползваше домашен ябълков оцет и зехтин.
Не пиеше кафе. Пиеше инка, какао и чайове (Зелен чай, Градински чай, Мурсалски чай и др.)
Всяка сутрин пиеше половин литър прясно издоено (сурово) козе мляко, понякога и овче.
Всяка вечер пиеше половин литър кефир.
Ядеше постоянно сурови ядки (орехи, тиквени и слънчогледови семки, кайсиеви ядки, бадеми, фастъци, сусам).
Всяка сутрин ядеше ленено и конопено семе с лиций. Често си вареше земна ябълка, червено цвекло и тиква.
Ядеше много боровинки. касис, малини, къпини, череши и вишни.
Пиеше само изворна вода (нехлорирана). Ставаше в 6.30 и лягаше в 11-11.30.
Всяка сутрин правеше тибетските упражнения, след обед почиваше около час.
Дядо спазваше педантично своя антиракова диета.
На първо място не пиеше алкохол. Позволяваше си само малка чашка червено вино, но не пиеше всеки ден.
Не пиеше нищо газирано и др. напитки с консерванти.
На второ место беше изхвърлил захарта и захарните изделия. Позволяваше си само малко мед и пчелен прашец.
На трето место избягваше тестените изделия и богатите на въглехидрати храни.
Избягваше готови месни продукти. Не ядеше мазно.
Ядеше предимно сурови зеленчуци и плодове. За зимата си ги сушеше или ги замразяваше.
Твърдите зеленчуци (картофи, патладжан, тиквички и др.) вареше на пара.
Варивата (боб, грах, леща, грачка, ориз) приготвяше с добавяне на малко сода бикарбонат.
Ядеше само домашно месо (заешко, телешко, агнешко, пилешко и нетлъсто свинско).
Месото вареше на пара или го печеше в тава.престояло с марина.
Ядеше много лютиви подправки (чесън, лют червен пипер, черен пипер, хрян, куркума, риган, мащерка и др.)
Винаги ползваше домашен ябълков оцет и зехтин.
Не пиеше кафе. Пиеше инка, какао и чайове (Зелен чай, Градински чай, Мурсалски чай и др.)
Всяка сутрин пиеше половин литър прясно издоено (сурово) козе мляко, понякога и овче.
Всяка вечер пиеше половин литър кефир.
Ядеше постоянно сурови ядки (орехи, тиквени и слънчогледови семки, кайсиеви ядки, бадеми, фастъци, сусам).
Всяка сутрин ядеше ленено и конопено семе с лиций. Често си вареше земна ябълка, червено цвекло и тиква.
Ядеше много боровинки. касис, малини, къпини, череши и вишни.
Пиеше само изворна вода (нехлорирана). Ставаше в 6.30 и лягаше в 11-11.30.
Всяка сутрин правеше тибетските упражнения, след обед почиваше около час.
ДЪРЖАВАТА, КАТО „КРЪСТНИКЪТ” НА МАРИО ПУ...
"Прочетох писмата ти от Пастух
КАК ВЪЗПРИЕМАМ АЗ МУЗИКАТА НА БЕТХОВЕН -...
"Прочетох писмата ти от Пастух
КАК ВЪЗПРИЕМАМ АЗ МУЗИКАТА НА БЕТХОВЕН -...
Няма коментари